A Fliegl Agrartechnik GmbH bemutatja az erős TMK 386 teknős tridem billentőskocsit

Az új TMK 386 teknős tridem billentős kocsi egy robosztus és sokoldalú eszköz. Speciális fejlesztés a nagy mennyiségű siló- és gabona szállítására és új mércét állít fel a kapacitás és hatékonyság tekintetében.


A 34.000 kg megengedett össztömegével, amiből 30.000 kg a tengelyterhelés és 4.000 kg támaszsúly, a TMK 386 lenyűgöző teherbírását mutatja. Az 500 mm magasítóval 46m³ töltési térfogatot tesz lehetővé, ami 48 m³-re növelhető, ha a 600mm-es magasító mellett dönt. Ez a jelentős kapacitás rendkívül hatékony silószállítást tesz lehetővé.


A választható 500 mm-es – lehajtható kivitelben is elérhető- és 600 mm magasító további rugalmasságot és képességet ad az eszköznek. A hidraulikus vonórúd rugózás alapfelszereltség és még további rugalmasságot ad a pótkocsinak.


A jármű légrugós vagy hidraulikus rugózással kapható. Két kormányzott tengely, opcionálisan kényszerkormányzással, kiváló manőverezhetőséget biztosít és nyugodt, biztos vezetésről gondoskodik, még kihívást jelentő terepen is. Még egy hatalmas, 50 foknál nagyobb billentőszögnél is gyerekjáték a lerakodás. Az olajszükséglet mindössze 50 liter. Ez teszi a TMK 386-ot a mérete ellenére nagyon flexibilissé a pótkocsik tekintetében, mivel nincs szükség további fedélzeti hidraulikára.


Egy további különlegessége a 710/50 R 30,5 gumizás. Ami nagymértékű talajvédelemről gondoskodik. Ezenfelül a hidraulikus TopLift light becsukható tető egy egyszerű és biztos rakományrögzítés.


A TMK 386 teknős billentőskocsi a Fliegl Agrartechnik GmbH- nál már elérhető és a hivatalos viszonteladóktól is megrendelhető.