Indítólendület a Fliegl Trailer Control új verziójához

A Fliegl Agrartechnik bemutatja a legújabb továbbfejlesztését a vezérléstechnika területén: a „Fliegl Trailer Control” (FTC). Ez az úttörő innováció egyesít többfajta funkciót, ami a Fliegl letolókocsi használatátát egy újabb szintre emeli.

A „Fliegl Trailer Control” -t kifejezetten a Fliegl Agrartechnik fejlesztette ki, hogy a letolók működése a lehető legegyszerűbb és leghatékonyabb legyen. Az FTC-vel a gazdálkodók és szállítmányozók a letolási folyamatot könnyeden irányítják és egyidőben a biztonságot és a precíziót fokozzák.

Az FTC fejlett hidraulikus blokkot használ LS terhelésérzékelő technológiával, amely csökkenti a tömlők és csatlakozások szükségességét Ez egy gyorsabb és biztosabb működést eredményez és minimalizálja a működési hibákat. Ezenfelül az FTC sokoldalú működési lehetőséget kínál: vagy egy felhasználóbarát ISOBUS-felület, vagy egy kapcsolós-vezérlőpanel segítségével, a felhasználók egyedi igényeinek kielégítésére.

Összeségében az FTC folyamatos felügyeletet biztosít négy integrált szenzornak köszönhetően és gondoskodik a letoló munkájának pontos és megbízható irányításáról. Beleértve az engedélyezett automata módot letolási folyamat alatt, beleértve a teljesen automata végrehajtást- elég egy egyszerű gombnyomás. A rendszer nyitja a rakományvédelmet, letolja a rakományt és az ürítésnél ismételt letolást végez , biztosítva ezzel, hogy a letolókocsi teljesen kiürüljön. Ezután a letolószerkezet visszatér a kiinduló helyzetébe és a fedél visszacsukódik. A bérvállakozóknak a szállítmány számláló egy vonzó kiegészítés. Ha Speedcover, TopLift vagy a Toplift light fel van szerelve a rakományvédelem érdekében, az FTC észleli és felnyitja ezt a letolási folyamat előtt. A rakományvédelmet további érzékelők figyelik, annak érdekében, hogy az ajtó és a rakományvédelem között soha ne legyen ütközés.

Az ASW további funkciói, mint a vonórúd állítása, emelhető tengely működtetése , futóműeltolás, homlokfal magasító emelése, munka lámpák, az FTC-vel is működtethetőek.

Az FTC kiküszöböli a működési hibákat és jelentősen leegyszerűsíti a kezelést. FTC nélkül minden lépést manuálisan és a helyes sorrendben kell végrehajtani, ami az eszköz károsodásának veszélyét hordozza magában.

Ezen túl az FTC tartalmazza a „VarioSens” trágyaszórót vezérlő rendszert, ami az trágyaszóró adapterrel felszerelt letolókocsi működéséért felelős. A forgatónyomatékot egy szenzor ellenőrzi és a letolás ennek irányításával vezérelt. Ez teszi lehetővé a pontos trágyaszórást . A „VarioSens” más eszközzel is használható, mint például az átrakó szalag és átrakócsiga.

Összeségében az új Fliegl Trailer Control (FTC) egy átfogó megoldást kínál a különböző tartozékokkal felszerelt letolókocsikhoz és egyszerűsíti a Fliegl letolókocsik funkcióinak használatát. Az FTC-t egyszerű működés jellemzi, érzékelővel felügyelt pontosság és a „VarioSens” integrálása, miáltal az összes tartozék egy felületen az FTC-n keresztül vezérelhető.

A Fliegl Agrartechnik az FTC-vel egy új mércét állít fel a letolókocsik felhasználóbarát operációs rendszerével. Az FTC már elérhető a piacon és egy megbízható, hatékonyabb megoldást kínál a gazdálkodóknak a letolók és tartozékok használatánál.

Kép: Az FTC főoldala az automatikus letolófolyamat működtetésekor, jobbra lent: az integrált rakományszámláló.