VFW Vákuumos tartálykocsi

MÉDIA

Térfogat: 3.000 litertől 30.000 literig

A Fliegl Agrartechnik több mint 35 éve gyárt különböző méretű és kivitelű szippantókocsikat. Robusztus és időtálló kompresszorok biztosítják a szükséges negatív vagy pozitív nyomást a tartályban, és ezáltal garantálják a tartály gyors feltöltését és ürítését. Acéltartályainkat gyárunkban a legmagasabb minőségi előírások szerint hegesztik, és a legapróbb részletekig szakszerűen ellenőrzik.

Ezután minden tartályt kívül-belül horganyzunk – így garantáljuk a legmagasabb szintű korrózióvédelmet. Kipróbált biztonsági mechanizmusok, mint pl. a lezárt túlnyomásos szelep biztosítja a vákuumtartály biztonságos kezelését a hígtrágya kijuttatásakor.

Vákuumos tartálykocsi Jumbo Line

A JUMBO Line tartálykocsik kisebb, strukturált és lejtős területekre készültek. Mérete ésalacsony súlypontja miatt, ez a típusú tartálykocsi egyszerre jól manőverezhető ésbiztonságos. A Fliegl a JUMBO Line tartálykocsikat, kizárólag vákuumos változatban kínálja.

Vákuumos tartálykocsi Jumbo TURBO Line

A JUMBO TURBO Line, a JUMBO Line technológiájára épül, és ezért annak minden előnyét magában foglalja. AJUMBO TURBO Line kivitelű tartályok különlegessége, egy centrifugál szivattyú. Ez a hidraulikusan forgathatószórófejjel, olyan lejtős területekre is eljuttatja a hígtrágyát, ahová már traktorral sem biztonságos már menni.

Vákuumos tartálykocsi Maxx Line

A Maxx Line kivitelű tartálykocsik felszereltsége személyre szabható. Mindenekelőtt robusztusfelépítésük jellemzi őket. Ugyanakkor a Maxx Line tartálykocsikat széles méretválasztékban kínáljuk.Mindenfajta hígtrágyakijuttató egység kombinálható ezekkel a tartálykocsikkal.

Vákuumos tartálykocsi Maxx Line PLUS

A Maxx Line kivitel bővítménye a Maxx Line Plus széria, ami alapfelszereltségként nagy méretű
abroncsaival nyűgöz le minket. Ez nemcsak a legmagasabb szintű vezetési kényelmet ígéri, terepen
és közúton, de maximálisan védi a talajt is a tömörödéstől. A tartály alatt, középen elhelyezett,
opcionális turbótöltő biztosítja a kényelmes és erőteljes feltöltést.

Vákuumos tartálykocsi Jumbo Line Plus

Big Foot Tandem Vákuumos tartálykocsi

A Fliegl BIG FOOT tartály ismertető jegye az alapfelszereltségben 800/60 R 34 gumiabroncs.
Különösen laza és nedves területeken mestere a hígtrágyakijuttatásnak, minimális talajterhelés és
legjobb súlyelosztás mellett. Az abroncsokhoz szabott egyedi kerékkivágások vannak beépítve.
A hidraulikus rugózás kiválóan követi a talajt, ezzel egyidejűleg magas vezetési kényelmet nyújt még
meredek, lejtős területen is.

Vákuumos tartálykocsi Alpha Line

Az Alpha-Line vákuumos tartálykocsikat különleges vezetési és kezelési kényelem, széleskörű alapfelszereltség és alegmodernebb technikák alkalmazása jellemzi. A tartálykocsik alapfelszereltségként, 40 km/h sebességű változatbankészülnek. A szívó-oldalra a 8″-os csatlakozó karimát középen, a tartály alatt, elöl szerelték fel, így turbófeltöltővelvaló feltöltés, mindkét oldalról nagyon egyszerű.

Előnyök és lehetőségek