FLIEGL 30

Szeretettel várunk téged is gyárunk alapításának 30. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő nyílt napunkon

 2023. május 13-án (szombaton) Abdán.

Egy újabb mérföldkőhöz érkezett a Fliegl Abda Kft. sikertörténete. Jubileumi évet, vagyis 30. születésnapunkat ünnepeljük, aminek alkalmából Nyílt napot szervezünk hazai telephelyünkön.

Téged is érdekel, hogy hol és milyen folyamatokkal készülnek a Fliegl pótkocsik? Szívesen töltenél egy rendkívüli napot kollégáiddal, családoddal? Akkor olvass tovább és a lap alján regisztrálj Nyílt napunkra!

2023. május 13-án egy szakmai és közösségi programokkal színesített Nyílt napra invitáljuk a mezőgazdaság és logisztika iránt érdeklődőket az abdai telephelyünkre.

Milyen programokkal készülünk?

Természetesen az idei rendezvényen sem lesz hiány hasznos információkkal ellátott gyakorlati gépbemutatóból. Élőben, működés közben tekintheted meg a gépkapcsolatokat, ahogy a kiállításokon arra nincs lehetőség. Speciális gépeket és adaptereket is bemutatunk a nagyközönségnek, például a 2022-es AGROmashEXPO termékfejlesztési versenyén különdíjat kapott láncos-tárcsás boronát, különböző kijuttató adapterekkel ellátott tartálykocsikat, hígtrágyaszeparátort és további számos érdekességet.

Emellett egy további izgalmas programlehetőségnek ígérkezik a vezetett, teljeskörű gyárlátogatás, ahol mindenki betekinthet a kulisszák mögé és megismerheti a gyártási folyamatokat, hogyan készülnek a Fliegl járművek. Saját szemeddel láthatod, hogyan lesz a lemeztáblából kész pótkocsi!

Csapatunk nem csak a szakmabeli érdeklődőkre gondol. Számos kiegészítő program is színesíti majd a napot, ahol a kicsiktől a nagyokig, minden korosztály megtalálja majd a kedvencét. Játszósarok, ugrálóvár, tűzoltóbemutató, pótkocsi ügyességi verseny, elektromos gokart, zenés és táncos előadások várják a család minden tagját.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. Étel- és italjegyet biztosítunk minden regisztrált vendégüknek, amit a helyszínre érkezéskor adunk át. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat és részvételi szándékodat jelezd nekünk az alábbi regisztrációs űrlapon keresztül:
    Hátra van még:

    nap
    óra
    perc
    A nyílt nap elkezdődött! 🙂