Közúti letolókocsi ASS

MÉDIA

Alumínium és acél kivitel

A Fliegl letoló félpótkocsi nagy tömegű és nehéz áruk szállítására is alkalmas, amit másodpercek alatt képes letolni. Függetlenül attól, hogy apríték, pellet vagy gabona, a letoló technológia biztosítja az egyenletes és teljes ürítést.

A lerakodás során végig kiváló marad a stabilitás.

Könnyű és nagy teljesítményű: A FLIEGL letoló félPótkocsi ÚJ ALUMINIUM VERZIÓJA, NÖVELI A SZÁLLÍTÁSI HATÉKONYSÁGOT

A mezőgazdasági logisztika egyre összetettebbé válik. Az egyre nehezebb árukat egyre hosszabb utakon, rövidebb idők alatt kell szállítani. Ez csak nagyon hatékony járműveknél működik, amelyek ötvözik a sokoldalúságot és a nagy teljesítményt.

Ez az ötlet a Fliegl letolótechnikás nyerges vontatóval valósítható meg . Az új alumínium változatban magasabb szintre emeli a önsúly és a hasznos teher arányát, valamint a szállítási hatékonyságot.

A Fliegl letolótechnika növeli a szállítás hatékonyságát.

Ezt tovább növeli az új, könnyebb kialakítás: Az alumínium változatú Fliegl pótkocsikkal jelentős súlymegtakarítás érhető el. Összehasonlításképpen: Míg a Fliegl 70 m3-es térfogatú letolókocsi önsúlya 10 700 kg, a 60 m3-es térfogatú Fliegl acél félpótkocsi önsúlya 9 900 kg,  az azonos térfogatú (60 m3) alumínium pótkocsi önsúlya mindössze 7900 kg.

A könnyebb alumínium két tonnával kevesebb önsúlyt jelent üresen haladva, és nagyobb hasznos terhet megrakott állapotban. 

Ezenkívül csökken az üzemanyag-fogyasztás. Súlyoptimalizált  nagy szilárdságú, finomszemcsés acélból készült alváz és alumíniumszerkezet egy speciális keret és hídszerkezet révén vannak összekötve és integrálva – a szerkezet biztosítja a maximális stabilitást és egyúttal a legkisebb súlyt is.

Az acél felépítményes változat után az alumínium felépítményes változatú letolókocsi a következő lépés;  kibővíti a Fliegl közúti választékát, könnyű, modern és elegáns megoldással.

A Fliegl félpótkocsik pontosan a céljuknak megfelelően konfigurálhatók. Két- és háromtengelyes változatok állnak rendelkezésre.

A teljes hossza 8,80 m, 9,80 m és 10,80 m. Az alapváltozatban a Fliegl letoló félpótkocsik önsúlya mindössze 6,7 tonna. Kiviteltől függően a hasznos teher körülbelül 28 tonna; a feltöltési térfogat 70 m³-ig.

Alapfelszereltség a légrugó, 80 km/h kivitel, EBS és a gabonakieresztő ablak. A félpótkocsik opcionálisan felszerelhetők indítás segítővel, emelhető és kormányzott tengellyel 

ASS 298 AgroTruck
ASS 298 AgroTruck Green Tec
ASS 288
ASS 288 Green Tec
ASS 298
ASS 298 Green Tec
ASS 2108 Green Tec
ASS 388
ASS 388 Green Tec
ASS 398
ASS 398 Green Tec
ASS 3108
ASS 3108 Green Tec
ASS 3118
ASS 3125